Info Read More
First Aid

Go svensk pop x3


Låten Underbara saker kommer hända oss med Göteborgsbandet Terra har varit med mig ett tag. Det är en fantastisk indiedänga med carpe diem-text: ”underbara saker kommer hända oss. Finns ingen annan verklighet, sluta drömma dig bort”. Bara att lyssna!

Gustaf Rasch (Stockholm) melankoliska men catchiga Pouring Rain med svensk text sätter sig snabbt på hjärnan. Det är rätt svårt att höra texten men i refrängen sjunger han: ”Kom, kom, kommer alltid vara med dig för de, de, de suger livet ur mig med, så kom kom kom, vi är de som lever för evigt” (tror jag i alla fall). Tröstande ord för den som känner sig fel i världen.

Låten Friction med Minor Anthem från Majorna i Göteborg där jag bor låter som något från USA jag lyssnade på på 90-talet. Jag är svag för det och jag gillar bandnamnet också.

Advertisement

Privacy Settings


Source link
Author Image
Tom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *